top of page

Wat meer over mezelf

4D51EE45-B8D1-4527-989A-39B867AA48B8_1_105_c.jpeg

Mijn naam is Catherine Carton,  vandaag ondersteun ik als coach en consultant mensen, teams en organisaties in transitie. In het verleden heb ik jarenlang als leidinggevende mensen ondersteund bij aanhoudende en soms ingrijpende veranderingen.

 

Ik ben een ervaren professional op het gebied van trauma-awareness en emotionele intelligentie. Met mijn diepgaande kennis en expertise begeleid ik individuen en teams om bewustzijn te vergroten, zelfzorg te bevorderen en veerkracht op te bouwen. Mijn empathische aanpak en effectieve coachingstechnieken stimuleren persoonlijke groei en leiderschapstransformatie.

  • LinkedIn
  • Facebook

 

Als begeleider  geloof ik sterk in het verkennen van "the emerging" - de opkomende, zich ontwikkelende aspecten van persoonlijke groei en bewustzijn. Samen een ruimte creëren waarin we openstaan voor wat zich aandient, zonder vooropgezette ideeën. Door ons te richten op "the emerging", kunnen we nieuwe inzichten ontdekken, onontdekte mogelijkheden verkennen en dieper inzicht krijgen. Deze aanpak leidt naar authentieke, krachtige en duurzame groei.

Catherine Carton

Transforming beyond words

Mijn CV en ervaring vind je terug op 

bottom of page